dimecres, 19 d’octubre del 2016

Fotos, fotos, fotos...

Bona nit!

Ací teniu un bon grapat de fotos de totes les coses xules que estem fent a classe gràcies a les ganes que tots tenim de fer l'aprenentatge divertit, motivador i significatiu: notícies de la setmana, caixa de ciències, treballs voluntaris, jocs divertits, sessions de lectura a l'aire lliure... (Em falta alguna que deu haver-se colat i que recuperaré només puga).

Aprofite per agrair a Anna l'aportació del llibre de Gloria Fuertes que ha dut hui a classe i que ens ha permés fer la classe de castellà més amena i més "imaginativa". 
També us anime a, els que vulgau i tingau temps, buscar una estoneta per contar-li als vostres fills i filles en què consisteix el vostre ofici, si és treball a la naturalesa (camp o mar), treball de fàbrica o de taller, o treball de serveis. Si treballeu amb matèries primeres o productes elaborats, o persones... Ells estan molt motivats amb aquesta unitat de socials i, encara que la caixa la tindran primer Anna i després Núria, esteu tots convidats a aportar informació i coses sobre els vostres oficis i que siguen els vostres fills els que ens conten després a classe.

Bona nit i, una vegada més, gràcies!

Noni Medina.





















Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada