dilluns, 3 d’octubre del 2016

M'agrada llegir!

Eixe és el meu propòsit enguany amb els vostres fills: aconseguir que acaben el curs trobant eixa lectura que els agrada i que, tal volta per a alguns, encara està amagada.
La lectura és fonamental, entre altres coses, per a la correcta resolució dels problemes matemàtics o per poder comprendre, amb més o menys soltura, els conceptes que anem treballant. Així que si es tracta de que els agrade llegir, haurem d'obrir la nostra ment i deixar que trien i troben la seua motivació: contes, revistes, còmics, el manual de la llavadora... Nosaltres no tenim tots els mateixos interessos, els nostres fills tampoc!

Per tal d'enganxar els que encara no agafen un llibre de manera espontània, hui porten a casa un llibre, de la biblioteca d'aula, que han triat ells i que han de tornar demà (encara que siga per tornar a dur-se'l i continuar llegint-lo, perquè és més llarg o va per capítols).

A més a més, ací us deixe uns enllaços a webs ben xules que tenen contes, jocs i històries que poden ser una bona manera de motivar-los:

WEBS DE LECTURES

CONTES

Bona vesprada i millor lectura!  😉

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada