divendres, 14 d’octubre del 2016

Vesprades de lectura i diàleg a la pinada

Els divendres arribem a la vesprada un poquet cansats de tota la setmana fent l'esforç d'atendre, estar ben sentats i totes eixes coses que suposen estar a dins de l'aula.
Per això, quan acabem prompte el treball, ens baixem al pati a fer classe allí (encara que ens costa seure a terra, baix del pins, perquè som una miqueta presumits i no ens agrada tacar-nos el cul😂). Hui hem llegit dos capítols d'un llibre que, potser, us sone un poc: "El Pampinoplas". I després hem fet una activitat molt xula, continuació del treball que va exposar ahir Iván sobre el "bullying", i del que us parlarem en un altre moment.
A més a més, Noni ens ha contat que anem a aprendre a treballar en equip mitjançant una tècnica que es diu "Aprenentatge cooperatiu", i amb la qual anem a saber ser responsables del nostre treball i les nostres accions per tal que el nostre equip funcione, com quan vosaltres els pares i mares treballeu i us relacioneu i coordineu amb els vostres companys de treball. Més avant ja us contarem més cosetes també.

I pròximament... Fotos dels companys que ens conten notícies a classe i dels que ja han fet el projecte de "La caixa de ciències".

Bona nit a tots i totes! 😊😴

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada