diumenge, 27 de novembre del 2016

Caixa de ciències unitat 2: Àngel

Dimecres vam obrir la caixa de ciències que havia portat Àngel i que estava pleneta de coses interessants relacionades amb la unitat 2 de naturals, la que parla del nostre cos. Tota la informació interessant que ens va contar Àngel completà el que ja ens va contar Brigi i el que va dur Iván quan va omplir ell la caixa. 
Esta setmana, dins la caixa hem descobert un muntó d'utensilis que es gasten a l'hospital LA FE per curar i cuidar els malaltets, fins i tot unes "ulleres" especials que serveixen per donar oxígen quan una persona no respira bé. Àngel ens ha mostrat també moltíssimes fotos de com és l'hospital per dins, i hem pogut vore des de quiròfans plens de màquines on operen els metges fins nadons acabats de nàixer, o la cuina on fan els menjars de l'hospital. Com sempre, se'ns va quedar curta l'hora, perquè teníem moltes preguntes a fer.
Moltes gràcies Àngel i família per la vostra implicació!! 😉

Aquesta manera d'aprendre ens ajuda a desenvolupar un muntó d'habilitats necessàries i beneficioses per a la nostra manera d'assimilar coneixements. L'alumne encarregat de la caixa de ciències investiga, s'interessa, retén informació sense necessitat de memoritzar per poder explicar els seus companys el que ha aprés i comparteix la il·lusió pel seu treball amb la família, i aquesta manera d'aprendre és molt més significativa que la simple memorització. Els companys que atenen les seues explicacions s'impliquen també perquè estan coneguent coses que no estan als llibres, informacions que conta un xiquet com ells i que per això senten més properes, i amb molt de gust fan l'esforç d'entendre, pregunten dubtes, compartixen experiències paregudes i mai no tenen prou! 😅✌

Gaudiu de les fotos i bon diumenge! 😘😘





















Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada