diumenge, 27 de novembre del 2016

ELS NOSTRES CONTES. Som escriptors!

Us presentem el nostre nou projecte de classe: un llibre de contes en valencià i castellà que anem a anar escrivint entre tots, amb les nostres idees i la nostra imaginació, que en tenim molta.
L'objectiu d'aquest nou projecte que anirem fent a ratets, no és altre que millorar la nostra expressió escrita, tant en valencià com en castellà. Quan acabe el curs tindrem un bon grapaet de contes i històries de tot tipus que haurem inventat a classe i que formaran el nostre llibre de contes, que sempre serà un bon record.
A més a més, com que anem construint el conte entre tots de manera oral, posem en pràctica les nostres habilitats de de comprensió oral i atenció, ja que si volem continuar el conte hem d'estar atents al que diuen els nostres companys per poder continuar la història i que tinga trellat.
Cada conte l'escriurem a la llibreta i, a banda, tindrem una funda de plàstic on anirem posant els contes als que haurem dibuixat les diferents escenes en forma de còmic, perquè els puguen llegir a casa i compartir amb les famílies. Com que cadascú dibuixarà el conte segons la seua interpretació i imaginació, serà un exercici molt xulo de comprensió lectora i de creació.

Ací teniu l'inici del nostre súper llibre.

Aquesta setmana portaran a la carpeta viatgera el nostre primer conte, que ja el tenim escrit, per anar dibuixant i pintant i, per tant, llegint. És de por i misteri!

Esperem que us agrade este projecte!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada