dimarts, 29 de novembre de 2016

Una unitat diferent feta per nosaltres

Hui hem començat la unitat 3 de socials que parla del comerç, les compres, les vendes i eixe món que els vostres fills coneixen però que pertany més a l'univers dels adults.
No és una unitat complicada des del nostre punt de vista, però tal volta no és ni la més significativa ni la més entretinguda per a ells, així que he pensat que anem a fer-la diferent, entre altres coses perquè anem a re-escriure-la nosaltres.
De fet, hui ja hem començat i, la veritat, la idea de refer el tema i escriure-lo amb les seues paraules ha sorgit de manera improvisada al veure que són molt capaços de definir i explicar raonant i sense necessitat de memoritzar previament.
Així doncs, estem elaborant els nostres apunts sobre aquest tema i ja hem definit alguns conceptes com: client, venedor o depenent, botiga o tenda, mercat, hipermercat, centre comercial, comprar, vendre i exemples dels diferents tipus de comerços.
La idea és elaborar un "lap book" amb tota la informació que estem refent i creant i que cada alumne tinga la seua pròpia unitat feta en mural de cartolina, després d'haver consensuat tota la informació entre tots.
És per això que necessitem que tots porten una CARTOLINA GRAN (no foli) per a dijous, per tal de poder començar el més aviat possible. Poden triar el color que més els agrade, excepte el negre per tal de poder escriure sense problemes.
Gràcies sempre per la vostra col.laboració.
Demà us contem més cosetes sobre esta unitat que segur que us semblen interessants, o almenys diferents!😉
Bona nit!