dijous, 8 de desembre del 2016

Anem de passeig!

Esta setmana ens està portant de cap: hui escola, demà no, a l'endemà sí. Així que estem un poquet més nerviosos que de normal, i ens va vindre molt bé organitzar la passejada pel poble just ahir. 
Eixírem sobre les 10:30, després de fer la proveta de castellà, i tornàrem poquet abans de 12:30. Fèrem un bon recorregut prenint bona nota de tots els comerços que vèiem, que es ven a cadascun d'ells, de quin tipus eren i, damunt, com que hui és festiu, tinguèrem la sort que el mercat es va muntar ahir, així que també vam poder veure-lo i, fins i tot, ens van regalar una mandarina a cada xiquet! 
En acabar el recorregut, paràrem a una plaça propet de l'escola per poder omplir per equips el qüestionari i jugar un poquet. La veritat, l'eixida va ser un èxit: gaudírem del passeig pel poble, trobàrem alguns familiars, repassàrem tot el que hem aprés en aquesta unitat i el que vàrem aprendre en la unitat dels treballs, i vàrem viure de manera més significativa els conceptes.
A més a més, només tornar, Lucía i Emma van obrir el seu sobre nadalenc i descobriren els seus privilegis: Lucía podia triar entre veure un conte o un vídeo musical a la pissarra digital (va guanyar el vídeo i cantàrem una cançoneta) i a Emma divendres li farem tots un dibuix ben bonic.
Per la vesprada, a banda de treballar naturals i encetar unitat nova (la digestió i l'alimentació saludable), Lucía va obrir la caixa de ciències i ens va contar en què consisteix el treball que fa sa mare a la panificadora, i estíguerem parlant de la relació entre el que ens deia i la unitat 3 i el que hem aprés sobre els diferents comerços i els productes que podem trobar quan anem de compres.
Ací teniu totes les fotos.

Parlant de la caixa de ciències, crec que alguns tenen un poquet de confusió perquè ha coincidit que la caixa se la portaven companys amb pares/mares (o fins i tot altres familiars) amb oficis relacionats amb el que estàvem aprenent. La caixa de ciències està relacionada amb el que estem treballant a socials o naturals en eixe moment, i podeu omplir-la amb tot allò que se'ls ocurrisca ja que són ells els que han de parlar del que porten dins, però no és la caixa dels oficis. 😂😏
Moltes gràcies, com sempre, per la vostra confiança i implicació.

























Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada