dimarts, 13 de desembre del 2016

Caixa de ciències de Darío i sobres nadalencs

Ací teniu fotos d'algunes de les coses que hem estat fent els últims dies.
Hem continuat amb els sobres nadalencs i els afortunats han sigut: Nuria, Moisés, Iván y Hugo. Nuria podia triar el conte que més li agradara per a que el llegírem en veu alta, Moisés la seua nadala preferida per cantar-la tots, Iván podia canviar de puesto per a seure hui amb qui vulguera i a Hugo hem de fer-li un poema entre tots amb el seu nom. Els dies que queden continuarem obrint sobres. La veritat, és molt divertit veure'ls tan intrigats i nerviosos. 
Hui, Darío ens ha portat la caixa de ciències relativa a la unitat 2 de naturals plena d'informació molt interessant, i d'un bon grapat de "proves" per fer en equip que ens han agradat moltíssim! Hem repassat tot el que hem aprés sobre el sistema digestiu i el procés de la digestió i, a banda, ens hem divertit molt amb les preguntes perquè ens posava nerviosos saber que, en qualsevol moment, un equip podia dir "¡alto el fuego!" i acabar el temps de resposta. També ens ha deixat un llibre sobre el cos humà, i uns dossiers sobre hàbits saludables sobre alimentació, que ja tenim a la nostra taula de llibres "especials" per poder consultar-los quan vulguen. Moltes gràcies a Darío per esta sessió tan requetexula i pel treball que ha fet amb la seua família.
A més a més, com que l'altre dia Gerard ens va portar la piràmid dels aliments, i que ja tenim penjada junt al mural de Darío, este matí ens ha explicat molt bé perquè estava cada aliment a un lloc en la piràmid i els que hem de menjar tots els dies i els que no.
Com sempre, gràcies a tots i totes per la vostra implicació, perquè així, treballant en equip, és tot més enriquidor.

Us recorde que al llarg d'aquesta setmana els vostres fills i filles poden anar portant el joguet o llibre que vulguen "vendre" per poder "comprar" un altre al mercadet que farem la setmana que ve.

Bona nit!

Ah! Demà comencem a decorar el nostre arbre de classe!


































Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada