dijous, 1 de desembre del 2016

Centenes i lapbook: hui no hem parat!

Esta setmana estem treballant moltíssim. Hem començat unitats noves, hi ha molts conceptes nous i diferents, i clar, hem d'inventar de tot per tal que el dia no es faça pesat i que l'aprenentatge siga més significatiu.

Com ja sabeu, a socials hem decidit deixar a banda el llibre i fer nosaltres la nostra pròpia unitat 3 sobre comerços, compra i venda. Hui per la vesprada hem començat el nostre "lapbook", que, si tot va bé, acabarem demà o dilluns. És un tipus de treball molt diferent al que estem acostumats, ja que es tracta de recopilar informació (això ja el fèrem ahir) i plasmar-la per escrit en forma de llibre interactiu, és a dir, de manualitat. 
Estan molt motivats perquè han vist com pot quedar el resultat final i perquè és una manera molt xula d'aprendre (encara que molt costosa, tant de preparar com de portar endavant tots a la vegada, tenint en compte els diferents ritmes de treball). Segur que us agrada el resultat final! Estan fent-lo amb molta gana!

En matemàtiques hem començat la unitat de les centenes i, com que sempre és més fàcil entendre quan treballem de manera manipulativa, hem jugat per parelles a fer dictat de números, primer amb els quadrats que representen les centenes, i després amb la graella de centenes-desenes-unitats i els números del 0 al 9. Ha sigut molt divertit, i sobre tot, molt profitós.

Bona nit!








Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada