dimarts, 31 de gener del 2017

Divendres 27 de gener

Ja sabeu que els divendres a última hora de la vesprada intentem dedicar una estoneta a totes eixes aportacions que fan els alumnes i que tan necessàries són perquè el motor principal de l'aprenentatge, la motivació, no es perda mai.
Com sabeu, a classe continua venint Natalia a tirar-nos una maneta amb el castellà, i ens agrada tant (a alguns més que Noni😂), que el nostre esforç per canviar de llengua és ja un costum.
Divendres passat, a banda de continuar treballant el nostre lema per a la pau: IGUALTAT, vam tindre unes quantes aportacions molt interessants.
Raquel ens va contar el treball solidari, voluntari i totalment desinteressat que fan els PayaSOSpital amb els xiquets que estan hospitalitzats pel motiu que siga, i que contribuix a fer la seua estància a l'hospital un poquet més amable, ja que de vegades qui està malaltet necessita una ajuda extra per tal de traure fora un somriure. És una sort que hi haja gent amb el cor tan gran i amb tantes ganes de canviar el món i fer-lo més amable. Aquesta setmana vorem el vídeo que acompanyava la seua aportació. A més a més, Carla ens va parlar d'una associació (Instituto Jane Goodall) que està fent una campanya de reciclatge de telèfons mòbils, gràcies a la qual, s'apadrinen goril·les i es contribuix a salvar part de la fauna d'Àfrica. Com que la mare de Carla ha arreplegat ja un bon grapat,  i a nosaltres ens faria goig tindre apadrinat un goril·la durant un any i saber que així estarà cuidat i alimentat durant un temps, hem pensat en anar arreplegant telèfons per tal de fer-ho possible. Però, de moment, ens hem d'informar ben bé per fer les coses com toca. Ja us contarem més endavant. La veritat és que tot gest que signifique ajuda o col·laboració ens ensenya que, amb poquet, podem fer molt.
També Naiala ens va portar un mural amb informació molt completa i curiosa sobre el primer viatge al Pol Sud (allò que investigàrem abans de Nadal arrel del doodle de Google), i sobre l'altra expedició que va eixir poquet després i que no va tindre el mateix resultat, ja que els participants varen morir al viatge de tornada. Ens quedem el mural a classe per poder tornar a llegir-lo sempre que vulgam, perquè la veritat és que està xulíssim! 
Per acabar, obrírem la llima i la mandarina que va portar Zoe la setmana anterior per vore si trobàvem pinyols, i per mirar la diferència de carn de cada fruit. Varem trobar pínyols a la llima, per la mandarina no en tenia cap! 
Com sempre, bon treball xiques i moltíssimes gràcies per les vostres aportacions i les vostres ganes!
Aquest divendres trobarem una estoneta perquè Roderic ens conte un experiment que va portar la setmana passada i que va fer a casa, que té molt bona pinta, i Emma i Luna una visita que feren al Palau de les Arts i que, tal volta, ens contagie a la resta les ganes d'anar.

Ací us deixem unes fotos de divendres, i d'ací un ratet, us ensenyem part dels experiments de socials que hem fet hui després del pati. Ens han encantat i podem fer-los a casa també perquè són molt senzills!















Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada