diumenge, 15 de gener del 2017

El nostre primer divendres de 2017

Bona vesprada de diumenge!
Ací teniu una mostra d'algunes de les activitats que vam fer divendres, a banda del que tocava d'assignatures.
Vam eixir a la pinada a plantar les nostres "cintes: Primer vàrem omplir els nostres potets de sustrate, després amb el puny el xafàrem bé i vàrem fer un forat al mig per tal de poder soterrar el tubércul de la nostra planteta, perquè així poguera començar a alimentar-se de seguida i tirar arrels. Com començava a fer molt de vent, ens pujàrem a classe i arruixàrem les nostres plantetes per tal que el sustrate quedara compactat i la planta s'alimentara de seguida a la seua nova casa. Ja tenim el nostre jardí d'interior!
També inauguràrem el nostre arbre d'hivern! Us contem: com que ens va agradar tant tindre muntat l'arbre de Nadal a desembre, vam pensar que quan llevàrem les decoracions nadalenques el podríem convertir en Arbre de les Estacions i anar canviant els motius. Així doncs, ara s'ha convertit en l'Arbre de l'Hivern i hem començat a ompri-lo de floquets de neu amb missatges positius i desitjos.

Per la vesprada, l'última mitja hora, aprofitàrem per jugar amb els nostres joguets i compartir-los amb els nostres amics i no volíem anar a casa perquè volíem continuar jugant! A més a més, Luna ens va ensenyar una banya de cèrvol que el seu tio va trobar a la muntanya i ens va explicar que normalment a estos animals li cauen les banyes una vegada a l'any. Tots tinguérem l'oportunitat de tocar-la i veure com pesa! Impressionant!
Al llarg d'aquesta setmana continuarem informant-vos de més coses, perquè divendres tenim una col·laboració especial d'una mami que ve a contar-nos una experiència molt interessant. També plantarem les nostres llavors i continuarem amb la resta portant-ne, que és molt divertida però requereix molta pràctica i concentració.
Ens veiem demà! Veniu amb forces!























Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada