dimarts, 28 de febrer del 2017

Caixa (de serps) de Gerard

Dijous passat Gerard va obrir la seua caixa de ciències relacionada amb la unitat dels vertebrats i invertebrats. Com que a ell li agraden molt les serps (i a Noni gens ni miqueta), el seu treball anava al voltant d'aquestos rèptils que són els únics del grup que s'arroseguen amb tot el cos perquè no tenen potes.

Gerard ens va explicar quin clima necessiten les serps per viure, quan i on posen els ous amb les seues cries, quines són les espècies més verinoses, què mengen i un munt més de curiositats. A més a més, va portar una serp de paper que mudava la pell i que, quan el feia, deixava al descobert la seua columna vertebral amb les quasi 400 vèrtebres que solen tindre estos rèptils.
També portà dos ous que simulaven els que ponen les serps, un d'ells amb una cria dins. Com que ens va agradar moltíssim la seua exposició, ens hem quedat a classe els ous, la serp amb la pell "lleva i posa" i el lapbook que va construir amb totes les curiositats sobre aquestos animals, i que ens va encantar.
Moltes gràcies Gerard pel teu treball i la teua imaginació!! Es nota que has gaudit preparant la caixa!

Continuem aprenent de manera pràctica i motivant, i tot gràcies a les vostres ganes de fer i aprendre. Enhorabona xics! Sóc molt afortunada!

























Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada