diumenge, 12 de març del 2017

Caixa de ciències de Marcos i més aportacions especials

Dimecres de fa dos setmanes tinguèrem la sort d'obrir la caixa de Marcos relacionada amb el tema 5 de Socials, que ens parlava de l'oratge i el clima. (Encara que per problemes tècnics, vaig pujant fotos per poder fer les entrades quan la tecnologia i els planetes es posen d'acord!).

Obrir la seua caixa ens va vindre súper bé per repassar els conceptes que havíem aprés i veure de prop alguns dels aparells que s'utilitzen per mesurar la quantitat d'aigua que cau quan plou, la direcció del vent i la força del vent.

Marcos ens va portar un pluviómetre, un penell i un anemòmetre, que és un aparell que no coneixíem i que ara ja sabem que serveix per mesurar la força amb que bufa el vent. Els tres aparells els havia fet Marcos i ens va contar com fer cadascun d'ells, per si algú volia provar a casa. 
També ens va contar moltes coses interessants que no estan al nostre llibre sobre els tipus de clima, ens va preparar unes preguntes per veure si recordàvem alguns dels conceptes que havíem estudiat sobre l'oratge i, com sempre, va ser una experiència súper enriquidora.

Moltes gràcies, Marcos, pel treball ben fet, les ganes, la curiositat i la il·lusió amb que has omplit la caixa!!















A més a més, eixa mateixa setmana Zoe ens va explicar curiositats i dades que no coneixíem dels invertebrats, ja que havia fet un mural molt xulo sobre estos animals. Les aportacions com aquestes són súper valuoses perquè ens permeten repassar conceptes d'altres unitats i així no oblidar les coses xules i interessants que ja havíem estudiat. Moltes gràcies, Zoe, per la teua motivació, l'interés i el treball!! Com la resta de treballs, el mural ja el tenim penjat a classe!! 



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada