dissabte, 8 d’abril del 2017

Caixa d'Isaac i aportacions

La setmana passada, just el dia després d'haver encetat el tema 6 de socials que parla del relleu, i que és ben bonic però no massa fàcil perquè en té a muntó de vocabulari, Isaac ens va portar la seua caixa de ciències.
Ens varen portar una bona sorpresa quan va traure d'ella una súper maqueta que reproduïa molts dels accidents geogràfics i elements del relleu que eixen a la unitat!
La maqueta ens ha vingut molt bé com ajuda per explicar, per repassar i per fer-nos idea de com són els elements de la natura en 3D, més enllà de les fotos del llibre. Moltes gràcies Isaac i família pel treball tan xulo, original i útil!! Ens la quedem a classe!!












Eixa mateixa setmana, Raquel ens va ensenyar i explicar l'experiment que havia fet a casa sumergint durant uns dies un ou en vinagre, i que fa un temps va portar també Roderic. Com sempre, tots volien veure i tocar, però la olor a vinagre a alguns els va fer alçar-se a rentar-se les mans ràpidament! Va ser molt divertit! Gràcies Raquel per fer i compartir!









Noni Medina Ibáñez. Mestra d'anglés i primària.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada