diumenge, 9 d’abril del 2017

Visita a l'Oceanogràfic

L'excursió de dimecres a l'Oceanogràfic va ser un èxit! Ens ho vàrem passar súper bé i no paràrem més que per a l'entrepà de només arribar i per a dinar. Quin dia de caminar i veure coses xules!!
Les monitores que ens acompanyaven (dos per grup) estaven al·lucinades amb tot el que sabien i el que volien saber. L'excursió va ser perfecta per recordar tot allò que havíem aprés sobre els animals i les seues característiques i també sobre els diferents ecosistemes. Ells no tenien ulls per mirar-ho tot i jo vaig gaudir moltíssim de veure-los tan emocionats. De fet, a l'autobús, mentre anaven cap a València, alguns estaven massa nerviosos!!!
Ací teniu un bon grapat de fotos! Algunes estan prou mogudes, però són el reflex perfecte de com va ser el dia! La veritat és que hi havia molta gent a l'Oceanogràfic i, llevant del moment del dinar, que ens vam separar, la resta del dia anàrem ben juntets perquè volíem aprofitar un dia especial junts fora de l'aula. Ells es portaren molt bé allí, ningú es va despistar en cap moment de la filera ni del grup i estigueren en tot moment pendents de les monitores i de mi. Enhorabona xics, sou uns bombons!

I ara gaudiu de les fotos i expliqueu a les vostres famílies tot el que recordeu!













(Després de la foto, Moisés es va canviar a un altre seient, perquè per seguretat, en eixe no poden anar xiquets de la seua edat.)



















































Noni Medina Ibáñez. Mestra d'anglés i primària.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada