diumenge, 28 de maig del 2017

Som booktubers. Intercanvi de cartes. Experiments

Com ja sabeu, el nostre intercanvi de cartes postals amb els alumnes del CEIP Pare Jofre ja ha acabat i ha sigut un èxit!!
Primer van ser ells els que ens varen enviar una carta a cadascun de nosaltres, on ens contaven, a banda del seu nom i l'edat, moltes coses sobre com són, què els agrada fer, com és la seua família... Vàrem rebre les cartes amb molta emoció i molta intriga! I aleshores, ens tocava a nosaltres contestar i enviar les nostres respostes.
Quan els nostres amics de correspondència ja tenien les nostres cartes, la seua mestra li va enviar a Noni una foto de cada xiquet i xiqueta amb la carta que havia rebut, i un vídeo del moment en que les obrien i llegien i compartien amb els amics, ben emocionats tots! Ens va encantar veure'ls i posar cara als nostres nous amics!
Per últim, era el nostre torn, així doncs, ens fèrem uns cartells ben bonics amb el nostre nom i gravàrem un vídeo on cadascun de nosaltres saludava el seu amic. El vídeo va quedar molt xulo i sembla que als nostres amics del Puig també els va fer molta il·lusió posar-nos cara i "conèixer-nos".
Ha sigut una experiència molt bonica que de ben segur recordarem amb el temps!








Una altra de les experiències interessants que hem fet aquest últim mes ha sigut la de convertir-nos en booktubers

Un BOOKTUBER és una persona que penja vídeos al youtube recomanant llibres, lectures i, en general, parlant de literatura.

Per a aquesta activitat, cadascun de nosaltres hem gravat un vídeo presentant-nos i recomanant els nostres companys un llibre que, bé hem llegit, bé estàvem llegint en eixe moment. 
TOTS els vídeos han estat fenomenal i sou tots i totes súper valents per haver fet l'experiència, perquè no és gens fàcil posar-se davant d'una càmera quan saps que és per a que et vegen i escolten després a classe. 
Les recomanacions van estar molt bé, cadascú la va fer al seu estil i això va ser molt enriquidor.
I el millor de tot... quan acabàrem de veure tots els vídeos, i com que molts havien portat el llibre del que havien parlat... de manera espontània va sorgir l'interés per eixes lectures, voler fullejar, voler tocar i voler intercanviar els seus llibres!!! Que, encara que no ho sabien, era l'objectiu d'aquesta experiència!

Una vegada més, ENHORABONA!!






Per últim en aquesta entrada tan variada, us deixem unes fotos del resultat del nostre experiment del mes: FER ALCOHOL DE ROMANÍ amb unes branquetes de romer i alcohol del que normalment tenim a les farmacioles.
Com que Noni havia tancat molt bé el potet, que com sabeu teníem guardat a fosques, va costar obrir-lo i quan va aconseguir llevar la tapa, part del contingut va caure a la taula i damunt d'ella, així que es va passar la resta del dia fent olor a paella... i la nostra classe també! 😂😂😂😂😂

Després d'ololar-lo un per un i observar que l'alcohol havia agafat un color verd molt fosc, quasi marró, arribà el torn de les preguntes i vam parlar de, entre altres moltes coses, el procés de la fotosíntesi (que estudiarem quan sigam més majors), la clorofila i les necessitats de les plantes, que ja sabíem.

Ha estat un experiment molt guai, i molt fàcil de fer, però massa oloròs!







Noni Medina Ibáñez. Mestra d'anglés i primària.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada