divendres, 12 de maig del 2017

UNA VISITA MOLT ESPECIAL I CIENTÍFICA I APORTACIONS

Encara no sabem com, però a les vesprades de divendres aconseguim
estirar els minuts i, a banda de fer "classe normal", també podem dedicar-nos una estoneta a les aportacions especials que cada setmana alguns de nosaltres portem per a contar a la resta de companys, amb molta il·lusió.
Divendres passat van ser Isaac i el seu viatge a París i Raquel i el seu llibre de plantes i flors de l'hort del seu iaio.
Amb aquestes aportacions, aprenem a expresar-nos en públic, que no és gens fàcil, a compartir experiències, a respectar els altres, a escoltar i interessar-nos pels nostres companys... Ens serveixen per cohesionar el grup i l'aprenentatge és molt més significatiu perquè és transmés pels nostres iguals.
Gràcies Isaac i Raquel per compartir, per la vostra il·lusió i les vostres experiències!!
 
A més a més, divendres passat també va vindre a visitar-nos Carlos, el papi de Clara, i com sempre que tenim visita especial, se'ns va quedar curta l'experiència. És tan enriquidor quan veniu a veure-nos i a participar en el nostre aprenentatge!!!
La seua visita va ser molt interessant, molt profitosa i molt divertida, ja que vam recordar el que havíem estudiat al tema de l'aigua i l'aire. Ens va contar moltes coses relacionades amb el procés que passa l'aigua des que està a la natura fins que és aigua potable de la que podem beure a l'aixeta o que gastem per dutxar-nos.
Ens ho va explicar amb l'ajuda visual d'una roda que ens va regalar, uns vídeos ben xulos i, el més guai de tot, amb un experiment científic. A l'experiment, on va necessitar alguns ajudants voluntaris, utilitzà, primer, un filtre per llevar la brutícia més grossa de l'aigua, després carburant per netejar-la i que l'aigua no tinguera partícules de pols, i per últim, amb sorra neta, acabà de filtrar-la. Ara ja sabem com es neteja l'aigua perquè pugam beure-la!
També ens va ensenyar la diferència entre aigua potable i aigua mineral amb unes píndoles màgiques que feien que l'aigua de l'aixeta es convertira a rosa, mentre que l'embotellada no va patir cap canvi!
 
Mil gràcies, Carlos, pel teu temps, els teus coneixements, la teua iniciativa i la teua paciència! Va estar una vesprada molt xula! I, una vegada més, confirmem que l'aprenentatge quan és significatiu, és molt més profitós.
 
 

 





 




























































Noni Medina Ibáñez. Mestra d'anglés i primària.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada