dilluns, 3 de juliol de 2017

CAIXA DE NAIALA

L'última caixa del curs (sense contar la que em vàrem fer dur a mi) va ser la de Naiala. I va ser la caixa de l'unitat 9 de socials, relacionada amb la història i les diferents èpoques i esdeveniments.
Primer de tot, Naiala ens va mostrar un mural molt complet que havia fet amb una línia del temps on es reflectien molt bé els diferents períodes tant de la prehistòria com de la història.
En el mural hi havia un apartat on estava escrit el següent missatge: DIBUIXA EL FUTUR, i Naiala va triar una companya per a que eixira a dibuixar com s'imaginava que viuríem els humans d'ací uns anys.


Després, Naiala va traure de la caixa la col·leció de DVDs de LA VIDA ES ASÍ, qué és una sèrie molt xula (de quan la majoria de nosaltres èrem menuts!) que reflecteix tots els períodes de la prehistòria i la història en uns dibuixos animats molt entretinguts, per tal de que triàrem un període i visionàrem la pel·li.
A més a més, va portar dins la caixa diferents disfresses adaptades a cada una de les èpoques històriques que havíem après, i un company de cada equip va eixir a disfressar-se per tal de poder construir una línia del temps "humana". Va estar molt xulo!
I per últim, al llarg d'algunes sessions aconseguírem veure el dvd que entre tots havíem triat per majoria: prehistòria i ROMANS!!! Com no!!!
Moltes gràcies Naiala pel súper treball, el teu esforç i la originalitat de la teua caixa. Va ser de molt profit tot!!
I des d'ací... sols em queda felicitar-vos a tots per tant de treball, tanta il·lusió, tanta imaginació i tantes coses que heu fet arrel de la nostra CAIXA DE CIÈNCIES!!! Jo també he après amb vosaltres, però sobre tot, he gaudit veient-vos gaudir!!

ENHORABONAAAA!!!

Noni Medina Ibáñez. Mestra d'anglés i primària.