dilluns, 3 de juliol de 2017

CAIXA DE ZOE


Fa dos setmanes, Zoe va obrir la seua caixa de ciències que tenia relació amb el tema 8 de socials i que ens parlava del passat, el present i el futur.
La veritat és que va ser una caixa molt divertida i plena d'objectes curiosos.
Primer ens va llegir un parell de murals que contenien informació sobre els transports i els joguets del passat, present i futur. I, a més a més, ens va llegir una frase ben bonica que vàrem explicar i que podeu veure unes fotos més avall.
Va portar molts objectes perquè poguèrem comparar com ha avançat tot en tan poc temps: rellotges, joguets, suports de música...

Zoe ens va ensenyar tots els objectes que portava dins la caixa i anàrem explicant el seu ús i funcionament. El que més els va impactar va ser la cinta de cassete i l'explicació de com havíem de fer nosaltres quan èrem menuts per tal de tornar a escoltar una cançó!


I la sorpresa final ens va deixar bocabadats!!! Zoe va portar unes ulleres de realitat virtual, i després d'explicar-nos el seu funcionament, ens les va deixar provar conectades a un telèfon!! Vam alucinar tots !! Com sempre, la caixa de ciències va ser una manera original no sols de repassar el que havíem aprés sino d'ampliar coneixements sobre altres coses que de ben segur ja no oblidarem. Moltes gràcies Zoe pel treball ben fet, la il·lusió i l'esforç.Noni Medina Ibáñez. Mestra d'anglés i primària.