dimecres, 18 d’octubre del 2017

Aportacions especials... Quan compartim fem equip!


Quan portem a classe llibres, experiències o qualsevol informació relacionada amb el que estem treballant o amb algun tema del nostre interés... Intentem buscar una estoneta per poder compartir eixos "tresors" amb la resta del grup.
Últimament hem tingut unes quantes aportacions que ens han aportat coses molt positives: primer perquè l'alumne o alumna que intervé està deixant a un costat la vergonya i està aprenent a "enfrontar-se" a un públic; i segon, perquè la resta de companys, quan la informació ve d'un igual, posen encara més atenció i aprenen de manera més significativa.
Tot són avantatges! I és que l'escola deu ser moltes més coses a banda de fer sumes, fer lletres i fer fitxes. Hi ha moltíssims aspectes que podem cultivar amb el simple fet de "compartir coneixements".

Per la qual cosa volem donar-li les GRÀCIES a:

- Claudia: per contar-nos la seua experiència cuinant amb Ferran Adrià, i explicar-nos tan be com va fer el pastís de xocolata amb ell.
- Júlia: per portar una disfressa de pirata súper completa, feta amb paper per ella, i que ens ha permés (els cinc minuts abans d'anar a dinar) vestir a Erik, el company que ella va triar, amb la seua disfressa i la xaqueta de Garfio, i a ella mateixa de capitana pirata, per cantar la nostra cançó pirata! Olé la creativitat!
- Pepa: per portar un llibre súper xulo del cos humà que ens ha salvat hui l'hora d'educació física, perquè plovia a manta i ens hem quedat a classe, i perquè tant en naturals com en E.F estem treballant el nostre cos.
- Adriana: per portar una versió del conte de Peter Pan, perfecta per llegir en una estoneta que hem tingut, fora de l'aula, mentre escoltàvem i miràvem caure la pluja i els trons. Ha sigut màgic!
- Júlia de 1er B: per passar a la nostra classe amb una cistella ben pleneta de fruits de la tardor i ensenyar-nos tots amb molta paciència, justetament hui que sembla que la tardor ja vol quedar-se de veritat! GRÀCIES!

Quan compartim coneixements, curiositats i idees, a més d'aprendre... Fem equip!!

Gràcies i enhorabona!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada