dijous, 16 de novembre del 2017

Compartir i jugar és aprendre

Continuem jugant amb les nostres caixes de matemàtiques per tal d'assolir el concepte de desena i unitat, i per ajudar-nos a fer més reals les restes (llevant macarrons o unitats).
La setmana passada, per parelles, vam fer proves matemàtiques i qui encertava es duia punt (la part d'apuntar els punts del altres ens encantà😂). 
El "mestre" escrivia un número de dues xifres a la pissarreta i "l'alumne" havia de dir-lo, descomposar-lo en desenes i unitats i, per últim, posar damunt la taula tantes desenes i tantes unitats com havia dit.

A més a més, els llibres que van portar Judith, Irene, Carlos, Josep i Lucas, ens van servir per fer roda de contes. Els amos dels contes anaven passant pels diferents equips que formàrem per contar trossets o deixar que els companys els preguntaren. Així es fa a la vegada un treball d'expressió oral, lectura i atenció.

Per cert, a la pròxima roda de jocs (els que no són de la caixa de mates) afegirem baralla de cartes per substituir els escacs, un joc de fer paraules i un joc de pirates que ha portat Guillem. 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada