dilluns, 6 de novembre del 2017

De llibres, sustos, disfresses i més

Continuen arribant a classe aportacions que ens fan les setmanes més amenes i especials, i que ens permeten buscar i trobar tots els dies una estoneta per eixir de la rutina, perquè al cap i a la fi, passem moltes hores ací i ens fa falta un poquet de màgia. 

Les últimes aportacions anirem fent-les servir a poc a poc, com ara la Campaneta feta per Aroa, les ales de Campaneta i els complements pirates de Carla, els llibres de Pepa (La Maria no te por), Judith (El tren de los monstruos), Carlos (Adivinanzas y chistes para chicos y chicas), Josep (audio cuento de Peter Pan) i les fulles de la tardor que ha portat Inés per al nostre arbre.

Hui, a més a més, hem jugat amb el nostre retolador i la pissarreta de desenes i unitats, i hem deixat la caixa de matemàtiques preparada amb unitats i desenes per jugar el pròxim dia. Farem agrupacions per tal d'anar agafant el concepte de desena, que no és fàcil, però que costa menys si ho fem de manera manipulativa.

Per altra banda... Heu de saber que hui se'ns ha colat a classe un bitxo horrible!!😱😌😂
Esteu atents als missatges del telèfon d'aquesta vesprada perquè us contarem més... I us ho contarem d'una manera que no podeu ni imaginar!!! 😉😎

Que tingau bona vesprada!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada