dijous, 16 de novembre del 2017

Paraula de Fada 3

Dilluns la nostra caixa de Paraula de Fada va tornar a obrir-se. Esta vegada era el torn de Júlia.

La paraula que va triar va ser: VALENTIA, perquè ella d'això sap una bona estona, i damunt la va acompanyar de la següent explicació: "La valentia es lluitar pel que 'val la pena', superar les pors i els moments difícils. Ser valent no és fàcil, cal fortaleça interior, però TOTS PODEM SER VALENTS."

De dins la caixa van eixir una capa roja i un antifaç de súper heroïna, tres súper herois ben xulos fets amb pals de gelat, un bon grapat d'adhesius de súper herois i heroïnes per a tots per a poder pintar-los i un llibre "SUPERMARA, SUPERHEROÏNA PER SORPRESA", que té com a protagonista a una xiqueta que està malalteta de càncer, i conta la vida a l'hospital amb ulls de xiqueta. 

La seua història està regalant-nos estos dies uns quants moments de lectura, rialles, reflexió i emocions, en una espècie de barreja perfecta.
I el llibre és un bon regal per tindre a casa.😉

Així que, des d'aquest raconet tan nostre, volem donar-li les gràcies a Júlia i a la seua família per la seua il.lusió i el seu treball, però sobre tot, per compartir la seua experiència i mostrar-nos el vertader sentit de la paraula VALENTIA. Gràcies!!! ❤

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada