dimarts, 20 de febrer del 2018

2a Roda de Jocs en Família

Aquesta vesprada hem tingut a la nostra classe a Loles, mamà d'Erik, Raquel i Raquel, mamis de Júlia i Lucas respectivament.
I com va passar dimarts passat, la sessió de jocs ha sigut un èxit, o almenys així ho han manifestat tant mares com xiquets.
Tots hem estat involucrats dins els jocs a tope. Hem tornat a practicar càlcul, memòria, agudessa visual i llengua mitjançant els jocs. Ah! I paciència, perquè de vegades del mateix nervi i de l'emoció ens costa respectar els torns, però aquesta és just una altra de les raons de estar fent aquestes vesprades.😉
Valoració novament súper possitiva.
Mil gràcies de cor a les mamis de hui i, una vegada més a Laura, la nostra mestra de PT, que és molt culpable d'aquestes vesprades.
I com ja va passar dimarts passat... Les mamis de hui volen repetir! Així que prenim nota! I us esperem una altra setmana.👏😍
Loles s'ha oferit a portar dos jocs la pròxima vegada que vinga, el Lince i el Scrabble. És perfecte! Ja sabeu que estem obertes a propostes, sempre que siguen jocs amb finalitat educativa.

GRÀCIES! FEM UN BON EQUIP!! 😉😘


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada