diumenge, 25 de febrer del 2018

3a Music Session

Divendres vam tindre la nostra 3a Music Session, i damunt ens acompanyaren tres classes d'infantil de 3, 4 i 5 anys (los Toros, los Camaleones y los Peces). 

Aquesta vegada ens visitaren Borja (saxo), Miguel (guitarra) i, com a sorpresa d'última hora, va aparèixer Toni (trompeta).

La sessió, com sempre, se'ns va quedar molt curta, perquè va ser súper entrentinguda i molt divertida.

Miguel i Borja començaren enganyant-nos un poc quan ens digueren que havien vingut a contar-nos una història i tragueren un tros de fusta com a saxo i un pal de hockey com a guitarra.
Les nostres cares van ser un poema però, gràcies a un truc de màgia, de seguida feren aparèixer els instruments reals i començà la nostra Music Session.

Primer Miguel ens va explicar el seu instrument, la guitarra. Repassàrem totes les seues parts i jugàrem a endevinar greus i aguts, posant cara molt feliç o  molt enfadada segons si sonava agut o greu.

I després de practicar un poc, de sobte van començar a sonar les primeres notes de la nostra cançó "Aprender a quererte". La cantàrem amb molta emoció, perquè ens la sabem requetebé.

Quan acabà Miguel, li va tocar el torn a Borja i el seu saxo. I vam fer la mateixa dinàmica. Primer, estudiàrem les parts del saxo, i la classe dels Camaleons ens van deixar bocabadats perquè se les sabien d'allò més bé! Després, practicàrem greus i aguts, algunes notes i... Borja va tocar la cançó de Morat perquè ens adonasen que sonava molt diferent a com ho feia amb la guitarra. I clar, també cantàrem!

Quan Borja estava a punt d'acabar la seua actuació, va arribar de sorpresa Toni, que volà des del seu treball perquè no volia perdre's la nostra Music Session, i es va afegir de seguida a l'activitat.

Toni ens va explicar ràpidament com és i sona la trompeta, i ens va tocar una cançó per calfar un poquet i ensenyarnos com es toca aquest instrument.

I, per acabar, vam fer dos activitats molt xules.

Per a la primera, Borja i Toni, que són dos dels components de la Xaranga Els Aficionats, van tocar "Samba Brasil" i ens van mostrar com es balla eixa cançó. I això fèrem: ens alçàrem tots a ballar! A més a més, "los Peces" havien portat maraques i animaren amb elles també. Va ser molt guai!

Per tancar la sessió, com que havíem preparat instruments en paper, Borja, Miguel i Toni s'amagaren i van fer sonar els seus instruments, primer per separat i després de dos en dos, per a que nosaltres els identificàrem. Quan sonava l'instrument que teníem, l'alçàvem. I com que no teníem trompetes dibuixades, cada vegada que sonava aquest instrument, els nostres companys de 5 anys feien sonar les seues maraques.

Va ser una sessió molt divertida i profitosa. I ens va agradar molt que ens acompanyaren alguns dels grups dels més menuts de l'escola.

Volem donar les gràcies a Miguel, Toni i Borja per traure una estona i vindre a la nostra escola a fer-nos una sessió tan, tan xula!! GRÀCIES!!😚

I també a Fernando, el nostre mestre de música, per deixar-nos la seua hora i que així la nostra 3ra Music Session fóra possible.

Amb tanta gent bonica el nostre projecte de música està quedant-nos requetebé! Tenim molta, molta sort!!

En dos setmanes tindrem a Paco, del grup 100to volando, i després de Falles, a Mike & Mona.
A més a més, després de Pasqua, vindrà Fernando, el papà de Dani i Marc. 

Que no pare la música ni les nostres ganes d'aprendre!!
































Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada