dilluns, 12 de febrer del 2018

Coneguem la nostra localitat

Com ja sabeu, dimecres passat vam eixir a fer un passeig "cultural i d'investigació" pel nostre poble, ja que després d'haver estudiat el barri i la localitat a Socials, el que millor podíem fer per assolir tota la informació era fer-la real.
Ens va acompanyar Lourdes la directora, perquè com ella va nàixer al poble, coneixia moltes curiositats sobre ell. 
A més ens va preparar un plànol súper xulo del recorregut que anàvem a fer, per poder mirar-lo abans a classe. També ens va fer una fitxa amb preguntes i fotos que després a classe omplírem per equips, per veure quantes coses érem capaços de recordar.
El passeig va estar molt interessant, i arribàrem fins al metro, passant per l'Ajuntament, la Casa de la Cultura, l'esglèsia de Sant Antoni, la sèquia Reial de Moncada, Correus, l'antic Ajuntament i l'antiga telefònica del poble.
Ens portàrem súper bé, i anàrem tot el camí seguint el plànol i les explicacions de Lourdes. 
Al remat, ens convidaren a entrar a la immobiliària que hi ha a la plaça de la Puríssima i que abans va ser una casa senyorial.

Arribàrem cansats a escola, però molt contents!!

I després del pati omplírem la fitxa de preguntes per equips d'allò més bé, perquè recordàvem fins i tot l'any en que es va construir l'esglèsia i què era l'edifici de la Casa de la Cultura en el seu orígen!!

Moltíssimes gràcies Lourdes per acompanyar-nos i preparar-ho tot amb tanta estima. (Ens ha promés que farem una altra!)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada