dimecres, 14 de març del 2018

4ª Music Session: Pop des de Barcelona

Dilluns 5 vam tindre la nostra 4º Music Session, via noves tecnologies, ja que va ser el torn del CALVIN GREY TRÍO de Barcelona, que ens havien dedicat un dels temes que interpretaren a la seua última actuació en directe.

Com ja sabeu, Angie Grau, la seua cantant, va contactar amb mi i, com que la distància no feia possible que estigueren a classe amb nosaltres, quedàrem en que gravarien una dedicatòria per a la nostra classe.
I això van fer.

Doncs, dilluns, quan vam arribar a escola i Noni ens va dir que teníem Pop Session des de Barcelona, ens emocionàrem molt!
Les nostres cares i la nostra reacció quan vam començar a veure el vídeo no tingueren preu, i la roda de preguntes i observacions que vam fer quan acabàrem va estar molt bé, perquè ja ens estem fent uns experts en grups musicals i estils.

La cançó que Angie, Gus i César van cantar per a nosaltres va ser el tema Every breath you take de The Police, que ens agradà molt. Després, veièrem l'original i, com sempre, vam fer la fitxa corresponent per continuar omplint la nostra particular enciclopèdia musical.

Ací us deixem el vídeo de la seua actuació.




I també les nostres reaccions davant la seua dedicatòria i el final de l'actuació.





Aquesta sessió no haguera sigut possible sense la il·lusió i la voluntat d'Angie i el seu grup, que van decidir contactar amb mi per tal de col·laborar amb el nostre projecte. Així doncs, MOLTES GRÀCIES CALVIN GREY TRÍO PER FER-HO POSSIBLE!!

Tenim molta sort de continuar rebent la màgia de tanta gent bonica!

Noni Medina Ibáñez. Mestra d'anglés i primària.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada