diumenge, 25 de març del 2018

5ª Roda de jocs en família

Aquest dimarts tornàrem a jugar, a "picar-nos" (però de manera sana), i, en definitiva, a repassar mates de manera divertida.

Vam fer la mateixa dinàmica que a l'última Roda: A la meitat de la sessió fèrem canvi de joc; així no es fa llarg per a ningú i provem diferents maneres de fer mates.

Esta setmana ens van acompanyar, i van fer de moderadors, "inventors" de noves modalitats i, fins i tot, de jugadors: Iván, pare de David, María, mare de Carlos, Lydia, mare de Raúl, i Laura, la nostra mestra de PT.

La veritat és que el ritme de partida en alguns grups ja comença a ser més intens perquè, com van coneguent els jocs i els agraden, volen guanyar, i això els porta a fer trampes o jugar al despiste. Vore-ho des de fora és divertit, i vore-vos els pares i mares moderant eixos moments, també.😂😂😂

La valoració d'aquest dimarts va ser, com sempre, molt positiva, tant per part d'Iván, Lydia, Maria i Laura, com dels i les alumnes.
I per la meua part, reconec que aquestes vesprades em semblen un luxe i cada vegada em confirmen més el que ja pensava: que si fem equip som capaços de fer coses meravelloses!

Moltes gràcies com sempre als papis que ens acompanyàreu aquest dimarts. Sabeu que podeu repetir quan vulgau!
I a Laura i Mercé, per la seua ajuda i els jocs.




















Noni Medina Ibáñez. Mestra d'anglés i primària.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada