dimarts, 5 de desembre del 2017

Paraula de Fada 6

La caixa de Paraula de Fada d'Aroa portava dins una paraula ben bonica, i amb la qual, si tots grans i menuts la practicàrem, ens aniria molt millor: COMPARTIR.

Raonàrem què vol dir compartir i recordàrem que compartir no serveix sols per a les coses materials, com molt bé deien les medalles que havia fet Aroa per a tots: podem compartir els nostres somriures. Però també la nostra estima, el nostre temps i les nostres abraçades.

Després de repartir les medalles a tots, Aroa va explicar la resta de coses que hi havia dins la caixa: una cançó per escoltar i fer un joc amb ella, una medalla per a penjar a la classe i uns dibuixos per a pintar de Peter Pan i el seus amics amb un bonic missatge dins.
Ens va agradar tot moltíssim, però sobre tot l'activitat que havíem de fer amb la cançó: cadascun de nosaltres teníem una frase d'ella, desordenades, i havíem d'alçar-nos quan l'escoltàrem cantar.

Com sempre, vam gaudir molt amb la caixa i vam aprendre una Paraula dd Fada més, de les que fan la vida més fàcil i bonica.

Moltes gràcies Aroa i família pel vostre treball i la il.lusió amb que vàreu preparar la caixa!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada