dijous, 4 de maig del 2017

Agut o greu? Fort o dèbil? So o soroll? Instruments amb visita especial

Com que la unitat 8 de naturals ens parlava de molts conceptes, massa diferents i poc relacionats entre sí... Vàrem pensar que per treballar el "so" seria millor tindre una sessió "real" i no de llibre. Aleshores, com quedàrem, hui hem tingut la nostra "sessió instrumental". No sols hem tingut moltes aportacions d'instruments de tot tipus: vent, corda, metall... Sino que tots els han fet sonar explicant la diferència entre agut i greu, fort i dèbil i, fins i tot, alguns ens han regalat una cançó amb partitura! Una xulada! Quins artistes i què valents! Els companys que feien de públic s'ho han passat molt bé!
A més a més, hem tingut la sort de contar amb Juan, el mestre d'educació física, que és un crack amb la guitarra, i que ha dedicat part del seu temps a ensenyar-nos com funciona l'afinador de pinça de guitarra, com canvia de dèbil a fort el so de la guitarra quan toquem amb la pua i com, segons el tipus de cançó, s'escolten més els greus o els aguts, a més d'haver-nos acompanyat amb algunes cançons perquè poguèrem cantar-les. Moltes gràcies, Juan, pel teu temps i la teua paciència!
Ha sigut una sessió molt profitosa, molt divertida i enriquidora i, com sempre, se'ns ha fet curta!
I, això sí, després de provar a tocar tots els instruments alhora, ens ha quedat ben clara la diferència entre so i soroll!!
Gràcies a tots i totes per l'interés i la col·laboració.























































Noni Medina Ibáñez. Mestra d'anglés i primària.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada