diumenge, 28 de maig del 2017

Aportacions especials: Martina, Darío, Diego i Iván

Últimament hem tingut moltes aportacions especials, algunes de les quals, s'han quedat a classe per a poder gaudir-les eixes estonetes de canvi d'una activitat a l'altra, on aprofitem per desconectar un poc, cadascú com vol o necessita. 

Les últimes unitats de naturals i mate ens han donat l'oportunitat de parlar del passat i també de les màquines, que són dos temes que normalment criden molt l'atenció entre l'alumnat.

Així doncs, agraïm moltíssim a Martina que haja portat el seu microscopi, ja que tots els dies algú el gasta per mirar la col·lecció de bitxos o qualsevol objecte que troba, la qüestió és investigar i a aquesta classe ens agrada més que molt! A Diego que vinguera tan carregat amb la seua màquina d'escriure Olivetti, i que damunt ens explicarà ben bé com funciona i ens ensenyara com escrivíem els treballs abans de tindre l'ordinador. Els va encantar veure el procés més enllà de la foto del llibre. 
I també li donem les gràcies a Iván per l'aportació de monedes de peseta i, fins i tot, un bitllet de 50 pesetes de fa quasi dos segles!!!! 

A més a més, Darío va voldre compartir amb nosaltres el seu viatge a París, i ens va portar un mural amb moltíssima informació sobre la ciutat, i amb moltes dades curioses que va llegir amb molta paciència i molt bé! Ara ja sabem més coses d'aquesta ciutat amb eixa torre tan famosa i, tal volta, si anem dins uns anys a visitar-la, recordarem les coses que Darío ens va contar a classe quan èrem més menuts. Moltes gràcies Darío pel teu treball tan xulo i per voldre compartir amb nosaltres l'experiència!

Treballar amb realitat és sempre més motivador, i damunt si la realitat ve de les seues cases, molt més!

Gràcies a tots i totes per fer-ho possible!

















Noni Medina Ibáñez. Mestra d'anglés i primària.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada