dilluns, 22 de maig del 2017

CAIXA DE RODERIC

Fa dos setmanes, Roderic va obrir la seua caixa. Va ser una caixa especial perquè estaba relacionada amb una unitat que no hem vist, la dels materials, però sobre la que a ell li feia molta il·lusió treballar. I com que per cada unitat normalment hi ha dos caixes, em va semblar bona idea que el seu treball fóra diferent.
Això sí, ens va portar una maqueta d'un molí d'aigua, que ens va vindre bé per repassar el que havíem parlat a naturals sobre les energies, i també per introduïr la unitat nova, la de les màquines. La maqueta, que gira i tot de veritat, la tenim a classe com a part del material "d'investigació" que podem utilitzar a les estonetes lliures.
A més a més, Roderic va portar un atlas i ens va assenyalar els llocs on es poden trobar certs materials, com alguns dels minerals que també ens portà ell. Així doncs, vam aprendre sobre els diferents materials, vam parlar de les seues propietats i poguèrem tocar-los i veure les diferències entre ells.
També ens va fer un experiment amb un imà gegant i uns clics, que ens va servir per recordar com funciona la força magnética, i, a més, recordàrem la diferència entre els materials durs i tous, com ara la plastilina.
 
Moltes gràcies per la teua il·lusió, Roderic, i per haver investigat per iniciativa pròpia amb aquest tema! Bon treball!

 
 



 


 











 







Noni Medina Ibáñez. Mestra d'anglés i primària.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada