dissabte, 3 de març del 2018

Paraula de Fada 13

La veritat és que estem gaudint moltíssim del nostre projecte Paraula de Fada, que cada setmana ens descobreix una nova paraula bonica que ens fa pensar, raonar i aterrar un poc a tots, a mi la primera.

La paraula d'Irene va ser SOMNIAR. I la veritat és que la seua caixa estava plena de màgia.
Gràcies a la seua paraula vam parlar de la importància de tindre somnis, de voldre complir-los i de com fer perquè es facen realitat. I va ser en eixe moment quan va traure de la caixa les tres fades responsables dels somnis: Il·lusió, Constància i Esforç, que ja estan penjades al nostre mural, volant sobre totes les paraules que van omplint-lo.

A més a més, vam llegir un conte molt bonic, que ens va permetre parlar de tot això amb més detall: El huevo del erizo, un conte il·lustrat per sa mare i que té uns dibuixos que són una vertadera obra d'art.
Per acabar, Irene havia portat unes llavors de llentilles amb una explicació preciosa, que vam plantar i que... ja està donant el seus fruits!! 

Una vegada més, obrir la caixa va ser una sorpresa, un moment ben bonic de protagonisme per a qui la porta i una ocassió més per a tots per compartir i aprendre d'un company.

Moltes gràcies Irene i família pel vostre treball i il·lusió!!















Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada