diumenge, 25 de març del 2018

Paraula de Fada 15

Àlex va obrir la seua caixa de Paraula de Fada fa dies ja, i la seua paraula ens va donar per raonar molt i per sentir-nos molt identificats: PERDÓ.

Com sempre que s'obri la caixa i ix la paraula, no sols qui la porta parla, sinó que tots aportem la nostra visió sobre ella. I fem una estoneta de debat on intentem definir amb les nostres paraules el concepte, per tal d'interioritzar-ho bé.

Àlex, primer de tot, ens va posar un exemple de com demanar PERDÓ pot canviar una situació de cap a peus, i com que ho va fer contant una anècdota que semblava real, ens pensàrem que li havia passat a ell, però ja ens va aclarir que era només un exemple. Escoltar d'eixa manera una situació, que pot ser real en el nostre dia a dia, ens va vindre molt bé per identificar moments en els que una disculpa a temps solucionaria moltes coses.

Després ens va llegir una història que també podria passar perfectament a la nostra escola, o fins i tot a la nostra classe. Sentir-nos identificats amb el que es parla ajuda a entendre.

Per últim, Àlex ens va donar 4 TRUCS PER A MANTINDRE ELS AMICS, que ens van encantar!! I que decidírem que, de normal, els cumplim.

Així que va ser una caixa molt profitosa, que va vindre molt bé per recordar totes eixes coses que sabem sobre la convivència però que, de vegades, fins i tot als majors, se'ns obliden.

Moltes gràcies Àlex i família pel vostre treball i implicació!




















Noni Medina Ibáñez. Mestra d'anglés i primària.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada