diumenge, 25 de març del 2018

Paraula de Fada 16

Marcos va portar dins la seua caixa de Paraula de Fada una paraula ben bonica: DESITG.
I, una vegada més, entre Marcos i tots intentàrem definir aquesta paraula abans de passar a descobrir tot el que la caixa amagava.

Marcos havia fet un xicotet llibret amb dos explicacions molt clares i xules sobre la seua paraula, i que no sols ens van ajudar a entendre-la sinó que, a més a més, ens van permetre "somniar", perquè estàvem molt d'acord en el que ens explicà Marcos:

EL DESEO ES UNA FUERZA PODEROSA QUE SE PUEDE USAR PARA HACER QUE LAS COSAS SUCEDAN.

I a la nostra classe així ho pensem.

A més d'eixe moment en el que ens reafirmàrem en el que pensem, que si desitgem alguna cosa, la motivació de lograr-la és tan forta que pot ajudar-nos a aconseguir-la o a realitzar-la amb èxit, Marcos va proposar-nos una activitat ben xula.
Va traure de la caixa un sobre amb el següent títol: "Sobre dels desitjos de la classe de Campaneta i Peter Pan".
Dins el sobre hi havia 28 paperets amb el nom de cadascun de nosaltres. Marcos ens va dir que hi havíem d'escriure un desitg, i que podíem amagar-lo dins el sobre o compartir-lo amb la resta llegint-lo en veu alta.
Uns quants el llegírem, uns altres van preferir ficar-lo al sobre, per si així es cumplia o per vergonyetes. I amb el sobre ple de desitjos, vam tancar la caixa i el penjàrem al mural del costat de Paraula de Fada.

Vam passar una estona súper divertida, i ens va servir per somniar amb els ulls oberts i recordar també el que Irene va contar-nos quan obrí la seua caixa i que estava relacionat amb els somnis, l'esforç i la il·lusió.

Moltes gràcies Marcos i família pel treball i la il·lusió!
























Noni Medina Ibáñez. Mestra d'anglés i primària.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada