dilluns, 20 de febrer del 2017

Visita especial: Jose el bomber


Divendres vam tindre la sort de que vinguera Jose, bomber al parc de La Pobla, a la nostra classe a parlar-nos de coses molt, molt importants, relatives al foc, als incendis, a la prevenció d'accidents, a com actuar en cas de foc a casa i, també, del treball en general que fan els bombers.
Nosaltres havíem preparat dos preguntes per equip, fent un total de dotze, pensant en informació i curiositats que no coneixíem i volíem saber de primera mà d'un bomber de veritat, i posant-nos d'acord democràticament a l'hora de decidir-les.
Jose ens va explicar tot súper bé i va tindre molta paciència contestant les nostres preguntes i també els dubtes que sorgien arrel de les seues explicacions. Ara tenim molta més informació del treball tan important que fan els bombers i com podem fer nosaltres per evitar provocar un accident a casa. També sabem que el 112 és el telèfon al que hem de cridar en cas de perill, foc, accident o qualsevol emergència, i com actuar en cas d'incendi, entre altres moltes coses. 
Nosaltres estiguèrem molt, molt atents, els portaveus van fer molt bé la seua feina de preguntar de manera ordenada, i se'ns va fer curta l'hora que va estar amb nosaltres. A més a més, Jose ens deixà posar-nos el seu casc, el que porta als incendis, i comprovàrem que pesa moltíssim.

Va ser una experiència molt bonica i un aprenentatge molt interessant i important, tant com les matemàtiques i el valencià, o tal volta, més.

Moltes gràcies Jose per vindre, per tot el que ens vas explicar, la teua paciència i pel teu temps! Pots tornar quan vulgues! 
I moltes gràcies també a Isaac i la seua família, que han sigut els responsables de que esta visita especial haja vingut a la nostra classe! Quina sort!














































Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada