divendres, 24 de novembre del 2017

Anem al Botànic!

Bona vesprada,

Ací teniu un bon grapat de fotos de la nostra visita de hui al Jardí Botànic.

A més de fer un saquet antipolilles per a la nostra roba, hem aprés a muntó sobre plantes aromàtiques. Ara sabem que l'aroma de plantes com el romer i l'espígol ens agrada a les persones però espanta els bitxets, per això es gasten per a protegir la nostra roba dins els armaris. I que la canyella fa que no isquen hongos. Així que els nostres saquets seran súper efectius, perquè porten les tres.

També hem aprés que el Jardí Botànic té 240 anys i que hi ha plantes dins que tenen la mateixa edat. Hem sabut que al principi els que anaven allí eren els metges perquè estava ple de plantes medecinals.

Com que el Jardí és gegant, no hem pogut veure'l tot, però sí bona part. Hem estat a l'hort, on hem descobert la planta que es gasta per donar-li el color blau als vaquers, al desert on hi havia uns cactus enormes i de molts tipus, i també hem entrat a l'invernader de les plantes carnívores. Ens hem quedat amb ganes de més, així que ens han dit que podem tornar un cap de setmana perquè també estan oberts, i gaudir de tots els arbres i plantes que ens han quedat per descobrir.

Després, hem anat a dinar al parc el nostre pícnic. Hem vigilat de no deixar res de fem a la gespa i hem jugat una bona estona amb els amics de classe i dels altres grups. Hem acabat esgotats, i encara ens ha donat temps a arribar a classe per veure un trosset de la pel.li de Peter Pan que va portar Pau.

Ha sigut un dia complet i hem gaudit moltíssim. Estàvem molt nerviosos, hem continuat nerviosos i alguns no ens hem relaxat fins que no hem pegat quatre carreres al parc.😂 Tot dins de la normalitat perquè era la nostra primera eixida de 1er de Primària. 

Quan hem arribat a classe hem fet repàs del dia i ens hem felicitat per totes les actituts bones i hem fet propòsit de millorar les millorables per a la pròxima eixida.

Hui cauran prompte de ben segur! 

(I jo també 😂😂😂).

Que tingau bon cap de setmana.

Per cert... Dimarts tenim visita sorpresa a la nostra classe... 😉

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada