dimecres, 29 de novembre del 2017

Fem ràdio (part 2)

Ací teniu el moment protagonista que cadadascú va tindre ahir durant la visita de Sandra. Encara que, i a pesar de la ràbia que m'ha donat descobrir-ho, per coses del directe em falta una foto que no es va quedar gravada. (Gràcies als papis que ja saben que la foto no està, per comprendre la situació i consentir que es publique la resta de fotografies a pesar de tot😊).
La veritat és que aquest recull és sols un xicotet reflex del que va passar ahir a classe, ja que tots participàrem no sols quan Sandra els va fer la seua pregunta, sino també després de manera espontània i voluntària. La cosa és que entre passar el cable perquè arribara, ajudar els més tímids i controlar l'ordre de la classe mentre els altres parlaven amb Sandra... El que no sé és com hi ha fotos!😂

Hui encara recordàvem la vesprada d'ahir amb un somriure a la cara. I com que damunt ens ha tocat repassar naturals després del pati, i teníem ben fresquet el repàs que casualment vam fer amb Sandra, podem dir que som ja experts en alimentació, orígen dels aliments i com cuidar la nostra salut i el nostre cos.

Ja estem pensant la nostra següent visita especial a classe!! 😉

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada