dimarts, 13 de febrer del 2018

Súper investigadors!

Doncs... El nostre equip de súper investigadors rockers continua aportant informació i dades molt interessants, tant dels grups que ja coneguem com d'altres que coneixerem la setmana vinent o que, simplement, són grups que sí o sí els han de sonar, per la seua rellevància en el món de la música.

Hui David ha ensenyat taula per taula el seu llibre d'Héroes del Silencio, i a més a més, ens ha dit una dada que no sabíem sobre el tema que vam escoltar fa uns dies, "Maldito duende", i que escriurem com a curiositat quan fem la fitxa del grup.

Claudia ens ha informat que enguany Deep Purple fa 50 anys com a grup, quasi res!!

Adriana ens ha contat que Seguridad Social van anar a Segorb a tocar un concert.

Erik ens ha dut el nom d'un grup de rock alemany, i hem quedat en que demà ens portarà el nom d'alguna cançó perquè la pugam buscar i escoltar.
Pepa, a més d'explicar-nos súper bé el funcionament del tocadisc, o millor dit, dels tipus de vinils que hi havien, ens ha dut el nom de tres grups imprescindibles que també escoltarem.

I Guillem ha fet una investigació molt interessant sobre un grup que, justetament, escoltarem la pròxima setmana... ACDC, i ens ha contat l'origen del seu nom, o millor dit, què volen dir les lletres del grup: CORRENT ALTERNA, CORRENT DIRECTA, entre altres coses que ens ha llegit. I clar, això ho posarem com a curiositat a la fitxa del grup.

Xics, xiques... ENHORABONA PEL VOSTRE INTERÉS I EL VOSTRE TREBALL!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada