dimecres, 2 de novembre del 2016

La caixa de ciències, notícies, experiències, treballs dels nostres familiars i... APRENENTATGE COOPERATIU!

Ací teniu un altre grapat de fotos del que hem anant fent els darrers dies:

Núria ha portat la Caixa de ciències plena de coses interessants i ens ha contat en què consisteix el treball a la perruqueria.
Àngel va portar una noticia, Luna ens va contar amb fotos la seua experiència al Castell de Sagunt, Roderic ens ha contat hui en què consisteix el treball del seu tio, hem llegit un tros del llibre que ha portat Iván sobre una banda de xiquets atrapa-zombis i hem llegit el treball de Gerard de Gloria Fuertes i l'hem penjat. I encara ens ha quedat per saber el que havia portat Darío, que ens ho contarà demà!

També hem fet de bon matí i, aquesta vesprada, uns jocs que ens van a servir per poder treballar les asignatures per equips, ja que són activitats que fomenten el bon clima de la classe i l'esperit d'equip, aspectes necessaris per fer funcionar el treball cooperatiu.
Demà i despús demà continuarem amb este entrenament d'estratègies cooperatives, així doncs, us podrem contar més coses i us explicarem l'objectiu dels jocs de manera més concreta, i també les conclusions a les que els vostres fills han arribat, les seues reaccions i si hem aconseguit objectius, ja que els conflictes sorgixen i no sempre és fácil anar a una, però d'això és tracta, de trobar dificultats i resoldre-les junts.

Gràcies per la vostra implicació i per permitir els vostres fills investigar, col·laborar i ampliar coneixements d'una manera diferent.

Bona nit!


































Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada